Contact

Top 10 veelgestelde vragen

Er zijn verschillende e-tickets waarmee u kunt reserveren. In bijna alle gevallen vindt u een code onder de barcode, deze vult u in op deze pagina om uw reservering te maken.
Dat kan via deze pagina. Vul hier één van de codes in, klik op ´toevoegen´ en herhaal dit voor de volgende codes. U kunt maximaal vier codes per reservering verzilveren.
Voor acties, e-tickets en reguliere dagentrees bieden wij dagelijks een beperkte beschikbaarheid aan. Op deze manier is er voor mensen met en zonder voucher de mogelijkheid om naar ons resort te komen om te genieten van een dagje wellness. Het is dus mogelijk dat bepaalde dagen niet meer te boeken zijn met een e-ticket of actie, maar nog wel met een reguliere dagentree. Het is niet mogelijk om een regulier dagentree te boeken om een kortingsbon, e-ticket of voucher te verzilveren. Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij op tijd te reserveren. Op die manier kunt u altijd uw e-ticket verzilveren.
De geldigheid van uw e-ticket kan niet worden verlengd. De einddatum die op uw voucher vermeld staat is de datum tot wanneer u de voucher kan gebruiken.
Heeft u behandelingen geboekt? Dan vragen wij u de gewijzigde aankomst- of vertrektijd zo snel mogelijk door te geven, zodat wij hier rekening mee kunnen houden met de planning.
U kunt uw reservering wijzigen via dit formulier. De wijziging wordt binnen 48 uur verwerkt.
U kunt uw reservering per e-mail annuleren. De medewerker zal beoordelen of de reservering geannuleerd kan worden of dat er annuleringsvoorwaarden gelden.
Iedere dinsdag is het badkledingdag bij SpaWell
Ja, op badkledingdagen is het dragen van badkleding verplicht.
Zondag t/m donderdag 10.00 tot 23.00 uur
Vrijdag en zaterdag 10.00 tot 24.00 uur

Is uw vraag niet beantwoord?


Wilt u contact met ons opnemen, dan kan dat door op één van onderstaande buttons te klikken.Contact SpaWell

SpaWell
Smeerveensedijk 4
9321 XB Peize

Telefoonnummer (informatielijn)

088 00 648 77
maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00.
weekend & feestdagen van 09:00 tot 12:00