Massage opleidingen

Wilt u leren masseren? Bent u op zoek naar een leuke cursus of workshop? Toe aan een opfriscursus, bijscholing of wilt u uw kennis verbreden op het gebied van massage? Meld u dan aan bij het WellnessInstituut, erkend op het gebied van wellness-opleidingen!

Bij het WellnessInstituut kunt u terecht voor verschillende massage workshops, cursussen en opleidingen waarbij preventie van blessures, sportverzorging, ontspanning en gezondheid centraal staan. De opleidingen worden verzorgd door professionele docenten.

Certificaat
De opleidingen wellnessmassage en sportmassage zijn N.G.S. gecertificeerd. Dit betekent dat u, indien u uw diploma behaalt,  N.G.S. masseur bent. Het N.G.S. (Nederlands Genootschap voor Sportmassage) is sinds 1954 de representatieve brancheorganisatie voor de sportmassage en sportverzorging in Nederland. Niet alleen voor de sportmasseurs en de sportverzorgers, maar ook voor de nationale sportkoepel NOC*NSF en alle bij de branche betrokken organisaties, zowel op nationaal als op internationaal niveau.

Het WellnessInstituut bevindt zich bij wellnessresorts de Veluwse Bron in Emst en bij Elysium in Bleiswijk. Volgt u een opleiding bij het WellnessInstituut? Dan krijgt u een abonnement om het resort waar u de cursus volgt onbeperkt te bezoeken!